Húsok, belsőségek Kalória Fehérje Szénhidrát Zsír Rost
(100g v. lásd megjegyzés) (kJ / kcal) (g) (g) (g) (g)
Bárányhús 812 / 194 19,7 0,3 12,7 0
Bélszín 1058 / 252 27,3 0 15 0
Borjúhús 502 / 110 19,5 0,3 4,5 0
Kacsa 781 / 186 19 0,4 12 0
Csirke - Csirkecomb 556 / 132 20,9 0,5 5,2 0
Csirke - Csirkemell 440 / 110 24,7 0,5 1 0
Csirke - Csirkemáj 525 / 125 20 3 3,7 0
Liba 1590 / 380 16 0,2 35 0
Libamáj 891 / 203 22,1 0,5 40,2 0
Marhahús (hátszín) 958 / 228 16 0,6 19 0
Marhalapocka 596 / 142 21 0,6 6,2 0
Marhamáj 527 / 126 20,9 3,6 3,1 0
Nyúlhús 479 / 112 22 0 2,3 0
Pacal 686 / 164 15,9 0 11,2 0
Pulyka 785 / 187 29 0 7 0
Pulyka - Pulykamell (sovány) 437 / 104 17 4,2 1,6 0,5
Sertés - Sertéshús 668 / 159 21 0,4 8,1 0
Sertésmáj 569 / 136 19,5 2,5 5,3 0
Szarvashús - Vadhús 630 / 150 30 0 2,6 0
Velő - Csontvelő 3301 / 786 6,7 0 84,4 -