Halak, halkészítmények | Kalória | Fehérje | Szénhidrát | Zsír | Rost |
(100g v. lásd megjegyzés) | (kJ / kcal) | (g) | (g) | (g) | (g) |
Angolna | 1200 / 285 | 15 | - | 25 | - |
Busa | 384 / 92 | 18 | 0,6 | 1,9 | 0 |
Fogas | 351 / 84 | 19 | 0,2 | 0,8 | - |
Harcsa | 326 / 78 | 17,5 | 0,2 | 0,8 | 0 |
Heck | 374 / 89 | 20,2 | - | 0,9 | - |
Hering (olajos) | 1540 / 368 | 15,9 | - | 33,8 | - |
Kagyló | 311 / 74 | 12,8 | 2,6 | 1 | 0 |
Kaviár | 1117 / 266 | 26 | 4,6 | 16 | 0 |
Keszeg | 320 / 77 | 16,9 | 0,2 | 0,8 | 0 |
Lazac | 865 / 206 | 20 | 0 | 14 | 0 |
Ponty | 420 / 100 | 16 | 0,1 | 4 | - |
Rák | 335 / 79 | 17,2 | 0 | 1,1 | 0 |
Szardínia (olajos) | 1184 / 283 | 22,5 | - | 21,4 | - |
Tonhal (olajos) | 832 / 198 | 29 | 0 | 8,2 | 0 |
Tőkehal - Tőkehalfilé | 364 / 87 | 19,4 | 1,2 | 0,5 | 0 |
Tőkehal - Tőkehalmáj (nyers) | 2586 / 613 | 5,1 | 1 | 66,6 | 0 |
Tőkehal - Tőkehalmáj (olajos) | 2962 / 707 | 3,3 | 0,6 | 78,2 | 0 |