Halak, halkészítmények Kalória Fehérje Szénhidrát Zsír Rost
(100g v. lásd megjegyzés) (kJ / kcal) (g) (g) (g) (g)
Angolna 1200 / 285 15 - 25 -
Busa 384 / 92 18 0,6 1,9 0
Fogas 351 / 84 19 0,2 0,8 -
Harcsa 326 / 78 17,5 0,2 0,8 0
Heck 374 / 89 20,2 - 0,9 -
Hering (olajos) 1540 / 368 15,9 - 33,8 -
Kagyló 311 / 74 12,8 2,6 1 0
Kaviár 1117 / 266 26 4,6 16 0
Keszeg 320 / 77 16,9 0,2 0,8 0
Lazac 865 / 206 20 0 14 0
Ponty 420 / 100 16 0,1 4 -
Rák 335 / 79 17,2 0 1,1 0
Szardínia (olajos) 1184 / 283 22,5 - 21,4 -
Tonhal (olajos) 832 / 198 29 0 8,2 0
Tőkehal - Tőkehalfilé 364 / 87 19,4 1,2 0,5 0
Tőkehal - Tőkehalmáj (nyers) 2586 / 613 5,1 1 66,6 0
Tőkehal - Tőkehalmáj (olajos) 2962 / 707 3,3 0,6 78,2 0